Hart voor de Achterhoek

Hallo Allen,

Ook wij doen dit jaar mee, we zijn druk bezig met de voorbereidingen van de nieuwe ijsbaan en dit gaat lukken (al viel het niet mee om het voor elkaar te krijgen) stem op ons zodat we in Aalten de baan ook goed kunnen onderhouden zodat we bij een beetje vorst ook open kunnen. Alvast dank voor uw stem. 
Het zou voor het project sportparkzuid fijn zijn als u ook u stem geeft aan onze mede gebruikers de pedelaars, zodat we iets unieks neer kunnen zetten voor sportief Aalten (in de breedste zin)
 
 
Met Vriendelijke groet,

Zondag 4 Maart om 10 uur open

Ook Zondag 4 Maart gaan we om 10 uur open zolang het nog Kan, het ligt er nu nog goed bij en we verwachten nog wel even open te kunnen. (Hou Facebook en de website in de gaten)

Ingang via tennisbaan niet te bereiken

De ingang van de ijsbaan is vanmorgen niet te bereiken via de tennisvereniging ivm kraanwerkzaamheden, je kunt een afslag later net voor (van uit aalten gezien)het viaduct (onder de Hamelandroute door) de ijsbaan bereiken. Het lijkt er op dat het de laatste dag/uurtjes zijn dus hou de website/Facebookpagina in de gaten en geniet er van zolang het kan. ( we verwachten na de middag dooi en dan is het waarschijnlijk snel afgelopen helaas)

IJsbaan open 2 maart

Gisteren is de baan geprepareerd en voor zien van een laagje water we verwachten dat we om 14:00 uur de gehele baan kunnen gebruiken, hou de berichten in de gaten zodra de situatie veranderd zullen we dit zsm melden via de website en facebook.

Vanavond 1 Maart halve baan

Vanavond 1 maart is er maar een halve baan open, 1 kant is te slecht helaas.
Morgen 2 maart proberen we het weer, we hopen dat de strenge vorst en een laagje water voor het herstel gaat zorgen.

Sportpark zuid voorbereiding aanleg

volgend jaar hopen we iedereen op onze prachtige nieuwe locatie te ontvangen!
Eind april/begin mei zal een begin worden gemaakt met de werkzaamheden. Een sportpark met toekomstperspectief.Een 400 meter ijsbaan, een krabbelbaan van 1700 m2 Drie voetbalvelden waarvan één hybride en twee lava O2 velden, een kunstgras combinatieveld korfbal/voetbal, een multifunctionele sportkooi van 30*20 meter, een beachveld, een ATB baan, een 1100 meter lang wielerparcours en drie jeu de boules/bocce banen. Daarnaast zal de entree van het sportpark worden aangepakt, zal er een gebouw centraal op het sportpark verrijzen voor diverse doeleinden en hele park zal worden verlicht met LED verlichting.

IJs nog niet voldoende dik

Het ijs is mede door wat vernielingen nog niet dik genoeg, de zwakste plekken zijn nog maar krap 40mm dit moet 70mm worden, we hebben hoop voor Donderdag. Morgen om 10 uur gaan we weer meten.

Leden vergadering 13-12-2017 20:00 uur

Op Woensdagavond 13-12-2017 20:00 uur is onze Jaarlijkse ledenvergadering, u bent hiervoor van harte welkom in ons clubhuis. ( hiervoor is het praktische als u zich van te voren aanmeld)

Klaar maken baan

De meeste kaarten zijn opgehaald dus de eerste stap is weer gezet, maar we zijn nog opzoek naar wat vrijwilligers

A.S. Zaterdag 9-12-2017 gaan we weer het blad van de baan halen (daarna kan het water er pas op) we zijn op zoek naar vrijwilligers die ons daarbij willen helpen, we beginnen om 09:00 uur en zijn normaal (bij genoeg mensen) rond 14:00 uur klaar. Ook als u maar een uur of een paar uurtjes tijd hebt bent u van harte welkom, voor koffie en een lunch wordt gezorgd. Het is wel handig dat u zich vooraf even aanmeld zodat we rekening kunnen houden met een aantal praktische zaken.