Kaarten 2013

Het is nog Herfst maar het gaat snel het is al zo weer winter, hopelijk weer een winter met veel schaats plezier.
De IJsmeesters en bestuursleden zijn alweer druk bezig met de voorbereidingen, zodat we er in ieder geval weer klaar voor zijn.
De kaarten zijn in ieder geval al weer gedrukt en de datums zijn vast gesteld dus zet alvast in je agenda :
– zat 24 nov -10.00 -14.00 uur
– zat 1 dec -10.00 – 14.00 uur
Kunnen de ledenkaarten opgehaald worden op de ijsbaan, na deze datums worden er geen kaarten
meer uitgegeven dus zorg er voor dat je ze ophaalt. Mocht het je niet lukken op deze 2 datums, vraag vrienden/ bekenden/ buren
of ze de kaarten mee kunnen nemen, mocht dit ook niet lukken doe ons een berichtje dan kijken we of er nog andere mogelijkheden zijn.
Het is ook mogelijk om deze datums je aan te melden als nieuwlid, dus geef dit door aan vrienden/ bekenden/ buren.
Het gaat sneller als je voor die tijd de gegevens door mailt maar het is ook mogelijk je ter plaatse in te schrijven.

Op do 13 dec 2012 is er weer een Ledenvergadering gepland, dit staat gepland op de ijsbaan.
Iedereen is natuurlijk welkom, wegens beperkte ruimte zouden we willen vragen om even een berichtje
te sturen als je komt (kunnen we eventueel nog wat regelen)

Met Vriendelijke Groet,

IJsvereniging de Hare.