Lidmaatschap 2020/2021

Beste Leden,

Alles is anders in deze rare tijd en ook het uitgeven van de ledenkaarten zal anders gaan dan gewend, maar dit staat ook al langer op de planning alleen “moet het nu” (misschien ook wel goed maar het geeft wel wat stress 😉 )

We gaan over naar digitaal betalen en zullen dan de kaarten bij u afleveren, meer info volgt binnenkort maar onze vrijwilligers zijn er nog druk mee bezig. Ook zullen nieuwe aanmeldingen via een formulier op de website kunnen aanmelden, zodra het klaar staat.
Voor de meeste is digitaal betalen waarschijnlijk heel normaal maar voor anderen (en voor ons misschien wel het meest) nog niet vanzelfsprekend , mocht het straks om wat voor reden niet lukken dan kunt u met ons contact opnemen via de mail en dan gaan we het alsnog regelen.

Verdere info volgt dus komende weken en deze mail is alleen ter info omdat (waarschijnlijk omdat het kouder wordt) we vragen krijgen wanneer de uitgifte is.

Verder kunnen we in deze onzekere tijd nog niets voorspellen maar ook wij zullen ons zodra er ijs ligt houden aan de regels van het RIVM / de Gemeente en de schaatsbond.

Voor nu , blijf gezond en hopelijk tot snel

Met Vriendelijke groet,

IJsvereniging de Hare